Hjælp til Login og Mit YouSee

Mit YouSee – et godt overblik over dine produkter

Mit YouSee giver dig både overblik og mulighed for at teste og optimere dit netværk.

Prøv den nye Wi-Fi Scanner

Med den nye, smarte wi-fi scanner, som er indbygget i appen, kan du automatisk teste signalstyrken på dit trådløse netværk – og få tips til at forbedre dækningen.

Hent Mit YouSee-appen til iOS eller Android:

Det kan du med Mit YouSee appen

• Teste din signalstyrke med den nye Wi-Fi Scanner
  • Få overblik og følge dit forbrug måned for måned
  • Betale regninger og tilmelde dig automatisk betaling
  • Sammensætte den perfekte tv-pakke med Bland Selv

Din YouSee Mail lige ved hånden

Nu kan du nemt tilgå din YouSee mail direkte fra appen.

Følg dit dataforbrug

Hold styr på, hvor meget data du bruger hjemme og ude

Du skal bruge dit YouSee Login, når du skal ind på Mit YouSee. Har du ikke allerede et login, kan du oprette et her. Bemærk, at nye abonnementer først er synlige på Mit YouSee, når ordren er udført.

Vi har flere forskellige apps til, når du fx vil se tv og film eller lytte til musik. Her kan du læse mere om alle vores apps.