Den nye Mit YouSee app

I samarbejde med brugerne af Mit YouSee appen har vi givet appen nyt design og videreudviklet på funktionerne. Her kan du læse mere om opdateringerne.

Mit YouSee appen har fået nyt og lyst design

Det her kan du allerede på appen

Allerede nu er der masser af  funktioner på Mit YouSee appen, der gør det let og overskueligt for dig at administrere alle dine abonnementer hos YouSee.

• Se din bredbåndshastighed, og optimér din trådløse wi-fi forbindelse løbende
  • Følg dit forbrug måned for måned
  • Se hvilke fordele og ekstra tjenester, du har adgang til
  • Skift dine Ekstrakanaler eller tv-kanaler, hvis du har Bland Selv

- og der er meget mere på vej

Vi har givet appen et løft i forhold til design og brugervenlighed, men vi stopper ikke her, vi glæder os til at kunne give dig flere tjenester i løbet af efteråret 2018. Vi kan løfte sløret for noget af det, der er på vej:

• Du kan give feedback direkte på appen.
  • Du får besked om driftsstatus på din adresse.
  • Du får besked, når der er nye regninger til betaling.
  • Du kan selv navngive dine abonnementer.
  • Du kan følge dit forbrug af data i EU, når du er på rejse.

Hent Mit YouSee-appen til enten iOS og Android.