Hjælp til Login og Mit YouSee

Mit YouSee

Hurtigt, nemt og overskueligt

Det skal være let og overskueligt for dig at administrere dine YouSee-abonnementer.

Derfor har vi udviklet Mit YouSee, hvor du med et enkelt klik får overblik over alle dine produkter og tjenester.

Her kan du blandt andet følge med i dit mobilforbrug og købe mere data. Og som tv-kunde kan du på få sekunder til- og fravælge kanaler, så du hele tiden har den tv-pakke, som passer dig bedst.

Mit YouSee er med andre ord nøglen til alle dine produkter hos os.

Du kan for eksempel:

• holde styr på dine regninger
  • følge dit forbrug måned for måned
  • købe ekstra data og taletid
  • sammensætte den perfekte tv-pakke med Bland Selv
  • optimere dit wifi med et enkelt klik

Log ind på Mit YouSee

Du kan også downloade Mit YouSee-appen, så du altid har selvbetjeningen lige ved hånden. Det er de samme login-oplysninger, du bruger til begge.

Hent Mit YouSee-appen til iOS eller Android:

Bemærk, at du først kan se dine abonnementer på mit Mit YouSee fra den dag, ordren er udført.

Her kan du få hjælp til login og læse mere om de funktioner, du finder i Mit YouSee.