Hjælp til Login og Mit YouSee

Sådan skifter du brugernavn og adgangskode i Mit YouSee

Skift brugernavn

Følg denne vejledning, hvis du ønsker at ændre dit brugernavn i Mit YouSee.

1. Gå ind på Mit YouSee, og vælg Indstillinger.

2. Under profilindstillinger finder du feltet brugernavn. Her trykker du på Redigér.

3. Vælg dit nye profilnavn, og tryk herefter Gem.

Skift adgangskode

Hvis du vil ændre adgangskode, foregår det samme sted, som du skifter brugernavn. Start med at logge på Mit YouSee.

1.  Under indstillinger > profilindstillinger finder du feltet adgangskode. Her trykker du på Redigér.

2. Nu skal du vælge din nye adgangskode.

Adgangskoden skal være på minimum 8 karakterer og skal både indeholde tal samt store og små bogstaver.

Koden må ikke indeholde specialtegn samt bogstaverne Æ, Ø eller Å.

Når du har valgt din nye kode, trykker du Gem.