Hjælp til YouSee Mail

Eksporter indhold fra din webmail

Du kan hente indhold som fx kalender, kontaktpersoner, eller alt indhold fra din webmail ned på din computer. Så kan du importere indholdet over til en anden YouSee webmail.

1. Tryk på indstillinger
  2. Vælg menupunktet Import/Eksport

Du kan nu vælge hvad du ønsker at downloade.

1. Vælg om du vil hente hele kontoen, kalenderen eller dine kontaktpersoner
  2. Du kan også vælge at lave avanceret indstillinger ved at trykke på fluebenet
  3. Her kan du sætte den til at eksportere præcis det du ønsker
  4. Tryk på Eksportér