Hjælp til YouSee Mail

Sådan indstiller du din YouSee webmail

Vi er i gang med at forbedre YouSee Webmail, så du får adgang til en række af nye funktioner og muligheder. Det meste sker helt automatisk. Men enkelte indstillinger kan vi desværre ikke overføre til den nye webmail. Dem er du nødt til selv at indstille igen, når din mailkonto er opgraderet.

Herunder kan du se de indstillinger, vi ikke kan overføre. Har du brug for hjælp til at lave indstillingerne igen? Så vil et klik på linkene hurtigt bringe dig videre til den relevante vejledning.