Hjælp til YouSee Mail

Sådan indstiller du din YouSee webmail

Vi er i gang med at forbedre din YouSee Mail, så du får adgang til en række nye funktioner og muligheder. Det meste sker helt automatisk. Men enkelte indstillinger kan vi desværre ikke overføre. Derfor kan det være nødvendigt, at du selv laver indstillingerne igen, når din mail er blevet opgraderet.

Herunder kan du se de indstillinger, vi ikke kan overføre. Har du brug for hjælp til at lave indstillingerne igen? Klik på de relevante link, og se, hvordan du gør.