Hjælp til YouSee Mail

Din YouSee Mail bliver bedre

Vi har samlet de vigtigste informationer til dig her på siden, så du hurtigt kan få et overblik over ændringerne i din YouSee Mail.

Hvad ændrer sig?

• Din mail har fået et ansigtsløft.
  • Du har fået mere lagerplads - 2 GB i alt. Så kan du gemme flere mails.
  • Vi integrerer en kalender i din mail.

Nogle indstillinger er du nødt til at lave igen

Vi vil selvfølgelig stadig have adgang til dine mails, kontakter og mapper. Og du kan bruge din mail, helt som du plejer. Enkelte indstillinger kan du være nødt til at lave igen. Det gælder fx, hvis du har et autosvar.

Herunder kan du se de indstillinger, det drejer sig om. Klik på de relevante links, hvis du har brug for hjælp til at lave indstillingerne igen.

Har du spørgsmål?
Vi har samlet gode råd og vejledning til dig. Gå til vores spørgsmål og svar sektion

Gå til din nye YouSee Mail