Hjælp til YouSee Mail

Vi har opgraderet din Yousee Mail

På denne side har vi samlet de vigtigste informationer til dig, så du kan komme godt i gang med din nye webmail.

Herover kan du finde hjælp til de forskellige funktioner som autosvar, kalender og mailsignatur.

Hvad er nyt?

Din webmail har fået et nyt udseende. Det betyder for eksempel, at du nu kan se din indbakke, selvom du har en mail åben. Det betyder også, at du kan vælge mellem flere skrifttyper og -farver.

Udover et nyt udseende har din mailkonto fået mere lagerplads. Nu har du 2 GB, så du kan gemme flere mails.

Som noget nyt har du også fået en kalender integreret i din Yousee Mail.

Nogle indstillinger er du nødt til at lave igen

Vi har selvfølgelig flyttet dine mails, kontakter og mapper med over på den nye mailplatform. Enkelte indstillinger er dog ikke fulgt med over på den nye mailplatform. Så dem er du desværre nødt til at lave igen. Det gælder fx autosvar og autosignatur. Se dem alle, og få hjælp til at indstille.

Har du spørgsmål?
Vi har samlet gode råd og vejledning til dig. Gå til vores spørgsmål og svar sektion

Gå til din nye YouSee Mail