Få en indbakke til hver af dine mailadresser

Hvis du har flere mailadresser hos os, deler de indbakke fra start.
Du kan sagtens skille dem fra hinanden, så hver mail har sin egen indbakke.

Kontaktpersoner, mails og andre indstillinger bliver ikke automatisk flyttet med til den nye indbakke. Følg vores guides til at eksportere indhold fra din gamle indbakke og herefter importere indhold til din nye indbakke.

Sådan gør du

1. Log ind i Mit YouSee og klik på Mailindstillinger i menuen til venstre.

image
  1. Klik på Aliasser.

image
  1. Klik på Gør til separat mailboks ud for den mailadresse, som skal have sin egen indbakke.

image
  1. Lav en adgangskode til din mailadresse. Og afslut med gem.

Nu har din mailadresse fået sin helt egen indbakke. Den er klar til brug på mail.yousee.dk i løbet af cirka 15 minutter.