Opret signatur i din YouSee Webmail

Her kan du se, hvordan du opretter en signatur, der altid vil stå i bunden af de mails, du sender.

Før du går i gang:
Log ind i YouSee Webmail og se, om du har et tandhjul i højre hjørne.

1. Klik på tandhjulet øverst i højre hjørne.

2. Klik på Indstillinger, og vælg Underskrifter i menuen til venstre.

3. Opret din signatur. Standardsignatur bruges, når du starter en ny mailtråd. Svar eller send signatur bruges, når du svarer på en mail.

4. Afslut med Gem.

1. Klik på Indstillinger i menuen til venstre.

2. Klik på Signaturer, og udfyld og navngiv din signatur.
    Under Brug af signatur kan du vælge, hvornår din signatur skal bruges.

3. Afslut med Gem.