Indstil spamfilter i YouSee Webmail

Er der nogle mailadresser eller hjemmesider, du ikke vil modtage mails fra? Så kan du blokere dem ved at oprette et spamfilter.

Før du går i gang:
Log ind i YouSee Webmail og se, om du har et tandhjul i højre hjørne.

1. Klik på tandhjulet øverst i højre hjørne.

2. Klik på Indstillinger, og vælg Blokerede og tilladte afsendere i menuen til venstre.

3. Under Bloker meddelelser fra indtaster du den mailadresse, du vil blokere.

4. Klik på Blokér, og afslut med Gem.

5. Gå til indbakken og markér mailen, og klik Markér som spam.

1. Klik på Indstillinger, og vælg Mail i menuen til venstre.

2. Scroll ned til Indstillinger for spammail.

3. Under Bloker meddelelser fra indtaster du den mailadresse, du vil blokere.

4. Klik på Tilføj, og afslut med Gem.

5. Gå til indbakken og markér mailen, og klik Markér som spam.

Vil du fjerne mailadresser fra dit spamfilter?

Følg de samme trin som ovenfor, men tilføj i stedet mailadressen under Tilladte afsendere/Tillad meddelelser fra.