Find dit brugernavn og adgangskode til YouSee Mail på mobil og pc

Se her, hvordan du finder dit brugernavn og den adgangskode, du skal bruge, når du opsætter din YouSee mail, på mobil, tablet eller din pc.

Har du glemt dit brugernavn og din adgangskode?

Kan du ikke huske dine YouSee Mail brugeroplysninger, kan du nemt finde frem til dem, ved at logge på din YouSee Webmail.

Du skal være opmærksom på, at dit brugernavn og din adgangskode til din YouSee Mail på mobil, tablet eller pc, ikke er de samme oplysninger du bruger, når du logger ind på Mit YouSee eller YouSee Webmail.

1. Gå til YouSee Webmail

2.
 Her skal du så bruge dit YouSee Login. Det er det login, der hører til dig YouSee Bredbånd. Hvis du mangler dit YouSee Login, kan du finde det her

3. Når du er logget ind, kan du øverst til højre se din YouSee mail-adresse.

Mail-adressen er det brugernavn du skal bruge, når du vil opsætte din YouSee Mail på mobil og pc.

Dit brugernavn på YouSee Mail til opsætning på mobil

4. Nu skal du lave en ny adgangskode.

Først vælger du Indstillinger i menuen til venstre

Billede af Indstillinger på din YouSee webmail

5. Klik så på Adgangskode

Billede af indtast ny adgangskode til din YouSee Mail

6. Indtast den adgangskode, du ønsker, og skriv samme adgangskode nedenunder.

Du afslutter ved at klikke på Gem

Billede af hvor du indtaster ny adgangskode på din YouSee Mail

Nu har du det brugernavn og den adgangskode du skal bruge, for at kunne opsætte din YouSee Mail på mobil, tablet eller pc.

Få hjælp til opsætning af YouSee Mail på pc og mobil

Du skal bruge dit YouSee Mail brugernavn og din adgangskode når du

1. skal opsætte din YouSee Mail på mobil og tablet
  2. skal opsætte din YouSee Mail på pc