Sådan opretter du flere e-mailadresser i din YouSee mailboks

Du kan få 5 e-mailadresser med din YouSee Mail. Det kan være en god idé for familien, eller hvis du bruger din mailboks til flere formål.

Du kan have op til 5 e-mailadresser tilknyttet din YouSee mailboks. Det kan være en god idé, hvis:

• I er flere personer i husstanden, der deler den samme YouSee e-mailadresse, I har fået ved køb af jeres abonnement, men I gerne vil have jeres mails hver for sig
  • Du både bruger din mailboks privat og til andre formål, f.eks. hvis du er kasserer i en forening eller træner i en boldklub

Andre kan stadig læse med

Hver e-mailadresse du opretter, er alias for den samme mailboks. Det betyder, at mails ikke er skjulte for andre brugere, selvom I opretter flere e-mailadresser.

Du skal også være opmærksom på, at ovenstående metode kun burde bruges sammen med folk, du stoler på. Den garanterer ikke mod læsning af post, der er sendt til en af abonnements øvrige e-mailadresser. Alle e-mails kan fortsat tilgås via Webmail, ligesom sorteringsreglerne kan slettes af den enkelte bruger.

Du kan dog ændre på indstillingerne, sådan at e-mails bliver fordelt efter hvilken adresse, de er sendt til.

Sådan opretter du flere e-mailadresser

1. Gå til Webmail

2. Log ind med dit brugernavn og adgangskode

3. Klik på Indstillinger i menuen til venstre

I venstrehåndsmenuen skal du vælge Indstillinger

4. Klik på Mailadresser

I venstre side skal du vælge Mailadresser

5. Klik på Opret for at oprette flere e-mailadresser

I toppen af billedet skal du vælge Opret

Hvis du i stedet vil redigere i e-mailadresser, du allerede har oprettet, så skal du klikke på Ret.

6. Indtast nu den e-mailadresse, du ønsker at tilføje og klik på Gem

Når du har læst betingelserne, skal du klikke på Gem
Bemærk, at denne side er også hjælp til dig, der tidligere var kunde hos TDC med TDC mail.