Sådan flytter du din YouSee mailadresse

Du har altid mulighed for at flytte din mailadresse fra ét YouSee Login til et andet. Du kan også sagtens flytte din Netbasis mail-konto til for eksempel YouSee Bredbånd

Bemærk, at denne side er også hjælp til dig, der tidligere var kunde hos TDC med TDC mail.

Flyt en e-mailadresse fra din konto

Her kan du få hjælp til, hvordan du flytter din e-mail-konto hos YouSee til et nyt YouSee Login, så du kan beholde din eksisterende e-mailadresse på et nyt login.

Bemærk, at dine gamle e-mails ikke automatisk flytter med. Hvis du stadig gerne vil have adgang til dine gamle e-mails, skal du selv videresende dem.

1. Log på Webmail med dit nuværende YouSee Login

Indtast dit TDC Login brugernavn og adgangskode for at logge på Webmail

2. Klik på Indstillinger

3. Klik nu på Mailadresser

Vælg Indstillinger i din Webmails venstremenu

4. Markér den e-mailadresse, du gerne vil flytte

5. Klik på Flyt

Vælg den TDC e-mail-adresse, du vil flytte. Klik på Flyt

Har du kun én e-mailadresse, skal du først oprette en ekstra, da dit YouSee Login skal have tilknyttet en e-mailadresse.

Opret en ekstra mail-adresse

6. Efter du har valgt den e-mailadresse, du gerne vil flytte, skal du gøre følgende:

• Indtast e-mailadressen til den ønskede e-mail-boks
  • Indtast adgangskoden til den ønskede e-mail-boks
  • Klik på Flyt mailadresse
Indtast e-mail-adressen og adgangskode til den TDC e-mail-konto. Klik dernæst på Flyt mailadresse

7. Din e-mailadresse er nu flyttet til det ønskede YouSee Login

Flyt din Netbasis mail-konto til YouSee Bredbånd

YouSee kan nemt og gratis flytte din Netbasis mail-konto til dit bredbåndsabonnement. Flytningen betyder, at YouSee overfører hele din Netbasis-konto med e-mailadresse og alle dine gamle e-mails over på din bredbåndskonto. Du fortsætter altså bare på YouSee Bredbånd, hvor du slap på Netbasis. Flytningen af din mail-konto sker ved at kontakte YouSee Kundeservice.

YouSee Netbasis er et dial-up internet-abonnement, hvor der er tilknyttet en e-mail-konto. Abonnementet koster 59kr./md plus udgifter til opkald.

Bemærk, at når du flytter din Netbasis-konto til dit bredbåndsabonnement, bliver mail-kontoen tilknyttet YouSee Bredbånd slettet. Har du mails liggende på den, skal du derfor selv videresende dem til din Netbasis mailadresse inden flytningen.