Funktioner i Webmail

I fanerne herunder kan du vælge den funktion i YouSee Webmail, du gerne vil vide mere om.

Udvid mailboks

1. Klik på Indstillinger i venstremenuen
Accepter vilkår
2. Vælg Udvid mailboks i menuen under Indstillinger
Vælg indstillinger
3. Du bliver bedt om at acceptere tillægsvilkårene. Du kan læse disse først ved at klikke på Læs tillægsvilkårene. Sæt hak ved Jeg accepterer tillægsvilkårene for at komme videre
Vælg Udvid Mailboks
4. Klik på Udvid mailboks. Når dette er gjort, modtager du en bekræftelse på, at din mailboks er blevet udvidet
Klik på Udvid mailboks

Del din mening med os

Hvordan vil du vurdere siden?

Karakterer tilbage

Tak for hjælpen

Vi bruger din kommentar til at forbedre yousee.dk.

Find mere hjælp på vores forum eller kontakt os

Bemærk, henvendelser vil ikke blive besvaret.

Bemærk, at denne side er også hjælp til dig, der tidligere var kunde hos TDC med TDC mail