Hjælp til YouSee Mail

Kom godt i gang med din nye foreningsmail

Her kan du se de indstillinger, du kan være nødt til at lave igen efter opgraderingen. Klik på de relevante links, hvis du har brug for hjælp til at lave indstillingerne igen. Du vil selvfølgelig stadig have adgang til dine mails, kontakter og mapper.

Hvad ændrer sig ellers?

• Du får en ny loginside til din webmail – webmail.yousee.dk
  • Din mail bliver mere sikker. Derfor skal du tjekke, om du sender sikre mails – ellers vil du ikke kunne sende mails fra dit mailprogram. Følg vejledningerne her.
  • Du skal fremover administrere din foreningsmail på Mit YouSee.
  • Din webmail får nyt design og flere funktioner, fx en kalender.

Har du spørgsmål?

Mange finder svar i vores oversigt over de mest stillede spørgsmål.