Hjælp til YouSee Mail

Manuel opsætning med Windows Live Mail

For at sætte din YouSee-mail op med Live Mail skal du starte med at åbne programmet. Herefter skal du blot følge guiden.

1. Vælg Avanceret Installation
Vælg avanceret installation

2. Vælg Internetmail

Vælg internetmail

3. Ved oplysninger om Internetmailkonto skal du skrive følgende:

• Mailadresse: Skriv din mailadresse, f.eks. test@mail.dk (eller test@foreningsmail.dk, hvis du har en forenings-mailadresse)
  • Brugernavn: Skriv din mailadresse
  • Adgangskode: Skriv din adgangskode - bemærk, det skal være den adgangskode du valgte, da du oprettede din YouSee-mail. Få hjælp til din adgangskode
  • Kontonavn: Skriv f.eks. YouSee Mail (eller Foreningsmail)
  • Send dine meddelelser ved hjælp af dette navn: Skriv dit navn
  • Server til indgående mail: Skriv pop3.yousee.dk (eller pop3.foreningsmail.dk)
  • Kontotype: Vælg POP3
  • Udgående (SMTP) mailserver: Skriv asmtp@mail.dk (eller asmtp.foreningsmail.dk)
  • Sæt et flueben ved Udgående server kræver godkendelse
  • Sæt et flueben ved Brug samme brugernavn og den samme adgangskode til at sende mails
  • Sæt et flueben ved Kræv SSL for indgående mail
  • Sæt et flueben ved Kræv SSL for udgående mail
  • Tryk på Log på i nederste højre hjørne
Indtast dine oplysninger

4. Tryk på Udført

Din konto er nu sat op.

Din konto er nu opsat