Tilknyt Mail til dit Login

Vil du bruge dit YouSee Login som login til din YouSee Webmail, og er det fra starten ikke automatisk det samme login? Så kan du selv tilknytte YouSee Login til din webmail.

Bemærk, at denne side hjælper dig, der tidligere var kunde hos TDC med TDC mail.

Starter dit kundenummer med 6XX og har du ikke oprettet en YouSee Webmail, kan du gøre dette på mitwifi.dk

Se hvordan du opsætter din mail enten vie vores hjælpevideo eller vores trin-guide nedenfor.

Opret din YouSee Mail

Adgang til din YouSee Mail

Får du ikke automatisk adgang til din YouSee Mail, når du logger på Webmail, skal du selv tilføje den.

Sådan gør du

1. Login på Mit YouSee med dit YouSee login

Har du glemt din adgangskode eller brugernavn til YouSee Login, kan du få hjælp til Glemt Login

Log ind på Mit YouSee for at tilknytte din YouSee mail til dit login

2. Så klikker du på Bredbånd i menuen i venstre side.

Klik på Bredbånd på Mit YouSee for at gå til Tilknyt mail

3. På næste side går du ned til punktet E-mail.

Her klikker du på Tilknyt e-mail.

Klik på Tilknyt mail for at tilknytte din YouSee Mail til dit login

4.Under Indtast din mailadresse og password udfylder du følgende:

Mailadresse: Indtast din YouSee-mail adresse

Password: Indtast adgangskoden til din YouSee Mail. Det er ikke nødvendigvis den samme kode, som du bruger til Mit YouSee, med mindre du selv har valgt, at de skal være ens.

Klik herefter på Videre

5. Din YouSee e-mail er nu tilføjet dit YouSee Login

Klik på Tilbage til Mit login

6. Før du kan bruge YouSee Webmail, skal du logge ud af Mit YouSee.

7. Log på Mit YouSee med dit YouSee Login igen. Du kan logge ind på din Web-mail uanset, hvor du er, så længe du har adgang til internettet.

Log på YouSee Webmail