Hjælp til YouSee Mail

Hvad er et mailprogram?

Et mailprogram kaldes også en mailklient. Et eksempel på et mailprogram er Outlook på din computer. Et mailprogram kan også være en app – fx Outlook, Gmail eller Apples Mail på din mobil og tablet.

Når du har YouSee Mail, kan du tjekke din mail på to måder:

• På nettet via adressen webmail.yousee.dk
  • I et mailprogram – fx i Outlook, Gmail og Apples Mail

Hvis du gerne vil have dine mails fra din YouSee Mail vist i et af mailprogrammerne, har vi herunder samlet en række guides til, hvordan du gør.

Sådan får du vist dine mails fra din YouSee Mail i et mailprogram

På vores egne sider har vi nogle guides til, hvordan du kan opsætte din YouSee Mail i et mailprogram. Du kan blandt andet finde guides til Microsoft Outlook, Apple Mail og Windows Live.

Få hjælp til til opsætning

Vi har også fundet guides hos Gmail og Thunderbird, der viser hvordan du opsætter din YouSee Mail i nogle andre mailprogrammer:

Gmail

Thunderbird