Sæt din mail op med Mailsupport

Mailsupport er et program, der hjælper dig med at sætte din YouSee Mail op helt automatisk. Det eneste, du skal gøre, er at køre programmet og indtaste dine oplysninger. Mailsupport sørger for resten.

Med YouSee Mailsupport kan du nemt og hurtigt sætte din mail op på din pc. Du skal bare vælge om det er pc eller Mac du vil sætte mail op på, så sørger Mailsupport-programmet for at din mail bliver sat korrekt op. Der er desværre ikke mulighed for at benytte Mailsupport til opsætning af mail på mobilen.

Se video: Få hjælp til opsætning af Mailsupport

Mailsupport på pc

Her kan du hente Mailsupport til din pc. Klik på linket for at gemme og installere programmet.

Hent mailsupport til PC

Før du henter Mailsupport, skal du sikre dig, at din pc har det rigtige styresystem og mailprogram. På pc virker Mailsupport med:

Styresystemer: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8/8.1, Windows 10.

Mailprogrammer: Windows Mail, Windows Live Mail, Windows Live Mail 2011, Mozilla Thunderbird, Microsoft Outlook 2003, Microsoft Outlook 2007, Microsoft Outlook 2010, Microsoft Outlook 2013, Microsoft Outlook 2016.

Bemærk, at Windows 8 og 8.1 kræver, at du installerer Windows Essentials, før du kan bruge Mailsupport. Se guide her.

Mailsupport på Mac

Her kan du hente Mailsupport til din Mac. Klik på linket for at gemme og installere programmet.

Hent mailsupport til Mac

Før du henter Mailsupport, skal du sikre dig, at du har det rigtige styresystem og mailprogram. På Mac virker Mailsupport med:

Styresystem: Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10

Mail: Apple Mail, Mozilla Thunderbird, Microsoft Entourage

Opsæt din mail manuelt

Du har også mulighed for at opsætte din mail manuelt. Vi har lavet guides, der hjælper dig igennem opsætningen.

Vil du sætte din mail op i et andet program, eller bruger du egen server, kan du følge denne guide.

Opsæt din mail på mobil og tablet

Vil du sætte din mail op på en telefon, så brug guiden opsætning af mail på mobiltelefon. Vil du sætte mail op på iPad, så brug vores guide til iPad.

Vores kundeservice har ikke mulighed for at yde telefonisk support til spørgsmål vedrørende Mailsupport.