Hjælp til YouSee Mail

Opsæt mail automatisk på pc og mac

Med YouSee Mailsupport kan du nemt og hurtigt sætte din mail op på din pc. Du skal bare vælge om det er pc eller Mac du vil sætte mail op på, så sørger Mailsupport-programmet for at din mail bliver sat korrekt op. Der er desværre ikke mulighed for at benytte Mailsupport til opsætning af mail på mobilen.

Mailsupport på pc

Her kan du hente Mailsupport til din pc. Klik på linket for at gemme og installere programmet.

Hent mailsupport til PC

Før du henter Mailsupport, skal du sikre dig, at din pc har det rigtige styresystem og mailprogram. På pc virker Mailsupport med:

Styresystemer: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8/8.1, Windows 10.

Mailprogrammer: Windows Mail, Windows Live Mail, Windows Live Mail 2011, Mozilla Thunderbird, Microsoft Outlook 2003, Microsoft Outlook 2007, Microsoft Outlook 2010, Microsoft Outlook 2013, Microsoft Outlook 2016.

Mailsupport på Mac

Her kan du hente Mailsupport til din Mac. Klik på linket for at gemme og installere programmet.

Hent mailsupport til Mac

Før du henter Mailsupport, skal du sikre dig, at du har det rigtige styresystem og mailprogram. På Mac virker Mailsupport med:

Styresystem: Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10

Mail: Apple Mail, Mozilla Thunderbird, Microsoft Entourage

Vores kundeservice har ikke mulighed for at yde telefonisk support til spørgsmål vedrørende Mailsupport.