Sådan opsætter du din YouSee Mail

Skal du have sat din YouSee Mail op? Her finder du vores guides til opsætning af YouSee Mail på diverse mailprogrammer.

Første gang du opsætter en e-mail-konto

Vejledningen viser dig, hvordan du opretter en e-mail-konto i mac OS 10.11 eller OS 10.12, hvis det er første gang, du bruger Apple Mail.

Inden du går i gang

Før du går i gang med opsætningen af YouSee Mail på din mac, skal du være opmærksom på, at du ikke allerede har opsat en anden e-mail-konto. Grunden til dette er, at du sletter alle eksisterende e-mails, hvis du har brugt en anden e-mail-konto før. Du skal derfor tage backup eller videresende e-mails, du ønsker at beholde, inden du opsætter din YouSee Mail.

Du skal bruge din YouSee Mail adgangskode

Før du vælger, hvilken enhed, du ønsker at opsætte din YouSee Mail på, skal du kunne huske din e-mail-adresse og adgangskode. Det er ikke sikkert, at den valgte adgangskode til YouSee Mail er den samme som til dit YouSee Login, medmindre du genbrugte adgangskoden til begge login.

Få hjælp til din YouSee Mail adgangskode

Sådan gør du

1. Åben Mail

2. Markér Anden Mail-konto..

• Klik på Fortsæt

3. I Tilføj en e-mailkonto skal du gøre følgende

• Navnavn: Skriv dit navn
  • E-mailadresse: Indtast din YouSee e-mail-adresse
  • Adgangskode: Indtaste din YouSee Mail adgangskode Få hjælp til din adgangskode
  • Klik på Log ind
4. Tilføj serveroplysninger
  • E-mailadresse: Indtast din YouSee e-mail-adresse
  • Brugernavn: Automatisk
  • Adgangskode: Indtaste din YouSee Mail adgangskode Få hjælp til din adgangskode
  • Kontotype: Vælg POP
  • Server til indgående post: Indtast pop3.yousee.dk (eller pop3.mail.dk)
  • Server til udgående post: asmtp.yousee.dk (eller asmtp.mail.dk)
Klik så på Log ind

Beskeden 'Kan ikke bekræfte kontonavn eller adgangskode' vil ikke have nogen konsekvens efter du har indtastet serveroplysninger og klikket på Log ind.

5. Luk Apple Mail. Klik på Arkiver, hvis du bliver spurgt om det

Din Apple Mail er nu opsat korrekt til YouSee Mail. Du skal nu lukke e-mail-programmet og starte det igen, før du kan modtage og afsende e-mails.