Sådan opsætter du din YouSee mail

Skal du have sat din YouSee Mail op? Her finder du vores guides til opsætning af YouSee Mail på diverse mailprogrammer.

Bemærk, at denne side er også hjælp til dig, der tidligere var kunde hos TDC med TDC mail.

Opsætning af din YouSee Mail i mac OS 10.10

Når du har oprettet en YouSee Mail-konto, har du mulighed for at modtage e-mails på både din pc, mac, mobil eller tablet. Du kan bruge din YouSee Mail på flere enheder samtidig, efter du har opsat din e-mail-konto på dem.

Du skal bruge din YouSee Mail adgangskode

Før du vælger, hvilken enhed, du ønsker at opsætte din YouSee Mail på, skal du kunne huske din e-mail-adresse og adgangskode. Det er ikke sikkert, at den valgte adgangskode til YouSee Mail er den samme som til dit YouSee Login, medmindre du genbrugte adgangskoden til begge login.

Få hjælp til din YouSee Mail adgangskode

Bemærk, at vi ikke kan hjælpe dig med opsætningen af din YouSee Mail over telefonen. Du skal følge vores trin for trin-vejledninger, når du vil opsætte din e-mail-konto på mac.

Inden du starter

Før du går i gang med opsætningen af YouSee Mail på din mac, skal du være opmærksom på, at du ikke allerede har opsat en anden e-mail-konto. Grunden til dette er, at du sletter alle eksisterende e-mails, hvis du har brugt en anden e-mail-konto før. Du skal derfor tage backup eller videresende e-mails, du ønsker at beholde, inden du opsætter dinYouSee  Mail.

Første gang du opsætter en e-mail-konto

Vejledningen viser dig, hvordan du opretter en e-mail-konto i mac OS 10.10, hvis det er første gang, du bruger Apple Mail.

1. Åben Mail

2. Markér Tilføj anden postkonto...

• Klik på Fortsæt
Åben din Apple Mail og vælg Tilføj anden postkonto. Vælg Fortsæt

3. I Tilføj en e-mailkonto skal du gøre følgende

• Fulde navn: Skriv dit navn
  • E-mailadresse: Indtast din YouSee e-mail-adresse
  • Adgangskode: Indtaste din YouSee Mail adgangskode Få hjælp til din adgangskode
  • Klik på Næste
Udfyld rubrikkerne med dine TDC Mail-informationer og vælg Næste

4. I Info om server til indgående post skal du gøre følgende:

• Kontotype: Vælg POP3
  • Postserver: Indtast pop3.yousee.dk (eller pop3.mail.dk)
  • Brugernavn: Indtast dit brugernavn
  • Adgangskode: Indtast din adgangskode
  • Klik på Næste
Vælg POP som kontotype og udfyld rubrikkerne. Vælg dernæst Næste

5. En besked om Yderligere kontooplysninger kræves kommer frem

• Klik på Næste
Du kan få at vide, at der skal yderligere kontooplysninger til. Vælg blot Næste

6. I Info om server til indgående post skal du gøre følgende:

• Port: Indtast 995
  • Markér med flueben Brug SSL
  • Klik på Næste
Brug Port 995 og markér Brug SSL. Vælg desuden adgangskode som din godkendelsesmetode

7. I Info om server til udgående post skal du gøre følgende:

• SMTP-server: Indtast asmtp.yousee.dk (eller asmtp.mail.dk)
  • Brugernavn: Indtast din YouSee mail-adresse
  • Adgangskode: Indtast din YouSee mail adgangskode
  • Klik på Opret
Indtast asmtp.mail.dk som din SMTP-server og udfyld resten med dine TDC Mail-informationer

8. En besked om Yderligere kontooplysninger kræves kommer frem

• Klik på Næste
Igen kan du blive bedt om yderligere kontooplysninger. Vælg blot Næste

9. I Info om server til udgående post skal du gøre følgende:

• Port: Indtast 587
  • Markér med flueben Brug SSL
  • Klik på Næste
Opsæt mail mac udgående

10. Din e-mail-konto er nu oprettet. Du kan tjekke, at du har fået oprettet din konto korrekt ved at vælge fanebladet Konti

11. Vælg fanebladet Kontooplysninger

• Vælg boksen ud for Server til udgående post
  • Klik på Rediger SMTP-serverliste i boksen
Din TDC Mail er nu opsat. Du kan kontrollere din opsætning i fanebladet Konti

12. Tjek at der står asmtp.yousee.dk (eller asmtp.mail.dk) i Servernavn

I Navn på server skal der stå asmtp.mail.dk

14. Luk Apple Mail. Klik på Arkiver, hvis du bliver spurgt om det

Din Apple Mail er nu opsat korrekt til YouSee Mail. Du skal nu lukke e-mail-programmet og starte det igen, før du kan modtage og afsende e-mails. God fornøjelse med din e-mail fra YouSee.