Sådan opsætter du din YouSee mail

Skal du have sat din YouSee Mail op? Her finder du vores guides til opsætning af YouSee Mail på diverse mailprogrammer.

Manuel opsætning med Outlook 2010

For at sætte din YouSee-mail op med Outlook 2010, skal du starte med at åbne programmet. Herefter skal du blot følge guiden.

Du kan også sætte din mail op ved at bruge vores program Mailsupport, der sætter det op automatisk.

1. Åbn programmet, tryk på Oplysninger og derefter Kontoindstillinger. Her skal du vælge den øverste, hvor der står Kontoindstillinger... Tilføj og fjern konti, eller rediger eksisterende forbindelsesindstillinger

Tryk på Oplysninger og så kontoindstillinger

2. Under fanen E-mail skal du trykke på Ny

Under fanen e-mail tryk på ny

3. Markér prikken ud for Konfigurer serverindstillinger eller yderligere servertyper manuelt. Tryk så Næste nede til højre

Sæt flueben ved Konfigurer serverindstillinger og tryk næste

4. Markér prikken ud for Internet-e-mailTryk på Næste nede til højre

Vælg Internet-e-mail og tryk næste

5. I dette vindue skal du udfylde felterne ved at skrive følgende:

• Dit navn: Skriv dit eget navn
  • E-mailadresse: Skriv din YouSee-mail (fx. jensjensen@youmail.com)
  • Kontotype: vælg POP3
  • Server til indgående post: pop3.yousee.dk (eller pop3.mail.dk)
  • Server til udgående post (SMTP): asmtp.yousee.dk (eller asmtp.mail.dk)
  • Brugernavn: Skriv det brugernavn, du gerne vil bruge til at logge ind. Du kan fx. skrive din e-mailadresse
  • Adgangskode: Skriv den adgangskode, som du valgte, da du oprettede din YouSee-mail Få hjælp til din adgangskode
  • Sæt et flueben ved Husk adgangskode
  • Tryk så på Næste nede i højre hjørne
Udfyld info og tryk næste

6. Vælg fanen Server til udgående post.

• Sæt et flueben ud for Serveren til udgående post (SMTP) kræver godkendelse
  • Markér prikken ud for Brug samme indstillinger som på serveren til indgående post
  • Tryk på OK
Under fanen Server til udgående, sæt flueben ved kræver godkendelse og tryk OK

7. Vælg fanen Avanceret. Herunder skal du skrive følgende:

• Server til indgående post (POP3): 995
  • Sæt et flueben ved Denne server kræver en krypteret forbindelse (SSL)
  • Server til udgående post (SMTP): 587
  • Vælg TLS (STARTTLS) ud for Brug følgende type krypteret forbindelse
  • Tryk OK nede i højre hjørne
Under fanen avanceret, udfyld info og tryk OK
Bemærk, at du skal bruge specifikke serveroplysninger, hvis du har YouSee Bredbånd gennem din bolig- eller antenneforening. Dem finder du under Serveroplysninger til YouSee Mail.

8. Tryk på Udfør nede i højre hjørne

Tryk på Udfør

Din YouSee-mail er nu sat op til at virke med Outlook 2010. God fornøjelse.

Del din mening med os

Hvordan vil du vurdere siden?

Karakterer tilbage

Tak for hjælpen

Vi bruger din kommentar til at forbedre yousee.dk.

Find mere hjælp på vores forum eller kontakt os

Bemærk, henvendelser vil ikke blive besvaret.

Bemærk, at denne side er også hjælp til dig, der tidligere var kunde hos TDC med TDC mail.