Sådan opsætter du din YouSee mail

Skal du have sat din YouSee Mail? Her finder du vores guides til opsætning af YouSee Mail på diverse mailprogrammer.

Oplysninger om YouSee's mail-servere

Her finder du tekniske oplysninger om vores mail-servere. Dem kan du bruge, hvis du selv vil opsætte din mail, eller hvis du har YouSee Bredbånd gennem din bolig- eller antenneforening.

Indgående server / POP3-server

• Indgående postserver (POP3): pop3.yousee.dk (eller pop3.mail.dk)
  • Standardport er 995
  • Brugernavn: Din YouSee-mail (f.eks. jensjensen@youmail.dk)
  • Adgangskode: Din adgangskode, som du valgte, da du oprettede din YouSee-mail
  • Der skal sættes et flueben ved 'Min server kræver godkendelse (SSL).

Du kan vælge port 110, hvis du oplever problemer med port 995. Bruger du port 110 skal du ikke sætte flueben ved 'Min server kræver godkendelse (SSL).  Vær opmærksom på, hvis der bruges port 110, så sendes adgangskoden i læsbar tekst og adgangskoden er dermed blottet i forhold til sikkerhed.

Udgående server / SMTP-server

• Udgående postserver (SMTP): asmtp.yousee.dk (eller asmtp.mail.dk)
  • Standardport er 587 - TLS (STARTTLS)
  • Brugernavn: Din YouSee-mail (f.eks. jensjensen@youmail.dk)
  • Adgangskode: Din adgangskode, som du valgte, da du oprettede din YouSee-mail
  • Der skal sættes et flueben ved 'Serveren til udgående post (SMTP) kræver godkendelse'. Dette skal markeres i nogle programmer.

YouSee gennem bolig- eller antenneforening

Har du bredbånd gennem din bolig- eller antenneforening, skal du opsætte din YouSee Mail med bestemte serveroplysninger. Følg den vejledning, der passer til dit mailprogram og brug serveroplysningerne herunder.

Indgående server / POP3-server

• Indgående postserver (POP3): pop3.foreningsmail.dk
  • Standardport er 995
  • Brugernavn: Din YouSee-mail (f.eks. jensjensen@youmail.dk)
  • Adgangskode: Din adgangskode, som du valgte, da du oprettede din YouSee-mail
  • Der skal sættes et flueben ved 'Min server kræver godkendelse (SSL).

Du kan vælge port 110, hvis du oplever problemer med 995. Bruger du port 110, skal du ikke sætte flueben ved 'Min server kræver godkendelse (SSL).

Udgående server / SMTP-server

• Udgående postserver (SMTP): asmtp.foreningsmail.dk
  • Standardport er 587 - TLS (STARTTLS)
  • Brugernavn: Din YouSee-mail (f.eks. jensjensen@youmail.dk)
  • Adgangskode: Din adgangskode, som du valgte, da du oprettede din YouSee-mail
  • Der skal sættes et flueben ved 'Serveren til udgående post (SMTP) kræver godkendelse'. Dette skal markeres i nogle programmer.