Sådan opsætter du din YouSee mail

Skal du have sat din YouSee Mail op? Her finder du vores guides til opsætning af YouSee Mail på diverse mailprogrammer.

Manuel opsætning med Windows Mail

For at sætte din YouSee-mail op med Windows Mail skal du starte med at åbne programmet. Herefter skal du blot følge guiden.

Du kan også sætte din mail op ved at bruge vores mailprogram Mailsupport, der sætter din konto op automatisk.

Når du har åbnet Windows Mail, skal du først trykke på Funktioner oppe i toppen af vinduet og derefter vælge Konti. Tryk så Tilføj i menuen til højre, vælg E-mail-konto og tryk på Næste.

1. Skriv det navn, du gerne vil have vist, når du sender mails

Skriv navn på afsender

2. Skriv din YouSee-mail (fx. jensjensen@youmail.dk).Tryk på Næste nede i højre hjørne

Indtast din email og tryk næste

3. Her skal du udfylde følgende:

• Indgående post-servertype: Vælg POP3
  • Server til indgående post (POP3 eller IMAP): Skriv pop3.yousee.dk (eller pop3.mail.dk)
  • Server til udgående post (SMTP): Skriv asmtp.yousee.dk (eller asmtp.mail.dk)
  • Sæt et flueben ved Den udgående server kræver godkendelse
  • Tryk på Næste nede i højre hjørne
Skriv indgående og udgående mailserver og tryk næste

4. Her skal du udfylde følgende:

• E-mail-brugernavn: Skriv din YouSee-mail (fx. jensjensen@youmail.dk)
  • Adgangskode: Skriv den adgangskode, som du valgte, da du oprettede din YouSee-mail Få hjælp til din adgangskode
  • Sæt et flueben ved Husk adgangskode
  • Tryk på Næste nede i højre hjørne
Indtast email og adgangskode

5. Vælg fanen Avanceret. Her skal du udfylde følgende:

• Udgående post (SMTP): 587
  • Sæt et flueben ved Denne server kræver en sikker forbindelse (SSL)
  • Indgående post (POP3): 995
  • Sæt et flueben ved Denne server kræver en sikker forbindelse (SSL
  • Tryk på Anvend nede i højre hjørne
Opsæt mail udgående

Din YouSee-mail er nu sat op til at virke med Windows Mail. God fornøjelse.

Bemærk, at du skal bruge specifikke serveroplysninger, hvis du har YouSee Bredbånd gennem din bolig- eller antenneforening. Dem finder du under Serveroplysninger til YouSee Mail.

Del din mening med os

Hvordan vil du vurdere siden?

Karakterer tilbage

Tak for hjælpen

Vi bruger din kommentar til at forbedre yousee.dk.

Find mere hjælp på vores forum eller kontakt os

Bemærk, henvendelser vil ikke blive besvaret.

Bemærk, at denne side er også hjælp til dig, der tidligere var kunde hos TDC med TDC mail.