Opsætning af mail på mobil og tablet

Herunder får du hjælp til at sætte din iPhone, iPad og Android enhed op til at modtage de mails, der bliver sendt til din YouSee-mail

Opsætning af mail på din Android-enhed

Vejledningen herunder viser dig, hvordan du sætter din Android smartphone eller tablet op til at modtage mails fra din YouSee-konto. Bruger du en anden mailudbyder, skal du bruge deres mailserver-oplysninger.

Du kan også følge mailopsætningen til din Android-enhed i vores hjælpevideo.

Video: Sådan opsætter du mail til Android

Klik paa indstillinger

1. Tryk på Indstillinger. (Du skal muligvis trykke på din menu-knap, hvis ikke Indstillinger er på din hjemmeskærm)

Tilføj konto

2. Tryk på Tilføj konto

Vælg e-mail

3. Tryk på E-mail

Vælg manuel opsætning

4. Tryk på Manuel ops.

Vælg POP3

5. Vælg POP3-konto

6. Indtast oplysninger for indgående server. Du skal udfylde følgende:

• POP3-server: pop3.yousee.dk (eller pop3.mail.dk)
    POP3-server (foreningsmail): pop3.foreningsmail.dk
  • Sikkerhedstype: TLS/SSL
  • Port: 995
Ved manuel opsætning kan du se flere serveroplysninger her
Skriv den indgående server

7. Her skal du indtaste oplysningerne for udgående server. Du skal udfylde følgende:

• SMTP-serverasmtp.yousee.dk (eller asmtp.mail.dk)
    SMTP-server (foreningsmail): asmtp.foreningsmail.dk
  • Sikkerhedstype: Ingen
  • Port: 587
    Port (foreningsmail):
    465
  • Brugernavn: Din YouSee-mailadresse (fx. jensjensen@youmail.dk - det kan også ske, at dit brugernavn/din mail allerede står der)
  • Adgangskode: Din adgangskode, som du angav, da du oprettede din YouSee-mail Få hjælp til din adgangskode

Tryk bagefter på Næste

Skriv den udgående postserver

8. Her kan du vælge, hvor ofte din smartphone eller tablet skal hente e-mails. Du kan eksempelvis sige hvert 15. minut

Vælg, hvor ofte mobilen skal hente post

9. Navngiv din e-mail og skrive det navn, du vil have, der skal stå, når du sender en mail fra din mobiltelefon eller tablet. Din Android-smartphone eller tablet er nu sat op til at modtage e-mails, der bliver sendt til din YouSee-mail

Giv mailen et navn

Del din mening med os

Hvordan vil du vurdere siden?

Karakterer tilbage

Tak for hjælpen

Vi bruger din kommentar til at forbedre yousee.dk.

Find mere hjælp på vores forum eller kontakt os

Bemærk, henvendelser vil ikke blive besvaret.

Bemærk, at denne side er også hjælp til dig, der tidligere var kunde hos TDC med TDC mail.