Opsætning af mail på mobil og tablet

Herunder får du hjælp til at sætte din iPhone, iPad og Android enhed op til at modtage de mails, der bliver sendt til din YouSee-mail

Opsætning af mail på iPad

Vejledningen herunder viser dig, hvordan du indstiller din iPad til at modtage mails, der bliver sendt til din YouSee-mail. Vejledningen er lavet til iOS 4.2, men den fungerer også til nyere versioner. Du kan dog opleve små ændringer fra vores guide i forhold til nyere versioner af iOS.

Du kan også se vores hjælpevideo, der viser hvordan du opsætter mail på iPad og iPhone.

1. Tryk på Indstillinger

Tryk på Indstillinger

2. Tryk på feltet E-mail, kontakter, kalendere. Tryk bagefter på Tilføj konto

Tryk på e-post og tilføj konto

3. Tryk på Andre

Tryk på andre

4. Tryk på Tilføj e-mailkonto

Tilføj e-mail-konto

5. Udfyld felterne med din information:

• Skriv dit Navn
  • Din E-mail
  • Din Adgangskode til din e-mail. Koden er ikke nødvendigvis den samme som til dit Mit YouSee. Få hjælp til din adgangskode
  • Lav herefter en Beskrivelse, f.eks. YouSee Mail

Tryk til sidst på Næste oppe i højre hjørne

Udfyld information

6. Vælg POP

Vælg POP

7. Gå lidt ned og udfyld Server til indgående post, hvor du skal skrive følgende:

• Værtsnavn: pop3.yousee.dk (eller pop3.mail.dk)
  • Brugernavn: Din YouSee-mail (f.eks. jensjensen@youmail.dk)
  • Adgangskode: Din adgangskode
Skriv indgående post-server

8. Gå ned og skriv indstillingerne til Server til udgående post, hvor du skal skrive følgende:

• Værtsnavn: asmtp.yousee.dk (eller asmtp.mail.dk)
  • Brugernavn: Din YouSee-mail (fx. jensjensen@youmail.dk)
  • Adgangskode: Din adgangskode
Skriv udgående post-server

9. Tryk på Arkiver. Din iPad er nu sat op til at modtage mails, der bliver sendt til din YouSee-mail

Tryk på arkiver og gem indstillingerne

Del din mening med os

Hvordan vil du vurdere siden?

Karakterer tilbage

Tak for hjælpen

Vi bruger din kommentar til at forbedre yousee.dk.

Find mere hjælp på vores forum eller kontakt os

Bemærk, henvendelser vil ikke blive besvaret.

Bemærk, at denne side er også hjælp til dig, der tidligere var kunde hos TDC med TDC mail.