Opsætning af mail på mobil og tablet

Herunder får du hjælp til at sætte din iPhone, iPad og Android enhed op til at modtage de mails, der bliver sendt til din YouSee-mail.

Opsætning af mail på iPhone

Før du begynder med opsætningen, skal du sikre dig, at din iPhone er koblet til enten et Wi-Fi eller er på telefonens eget datanetværk.

Vejledningen herunder viser dig, hvordan du sætter din iPhone op til at modtage mails fra din YouSee-konto. Bruger du en anden mailudbyder, skal du bruge deres mailserver-oplysninger.

Du kan enten bruge vores guide nedenfor, eller se vores hjælpevideo, der viser hvordan du opsætter din mail på iPhone og iPad.Sådan sætter du din mail op på iPhone

Video: Sådan opsætter du mail til iPhone

Vælg indstillinger på din iPhone
1. Vælg Indstillinger
Vælg Konti og adgangskoder

2. Vælg Konti & adgangskoder

Vælg Tilføj konto

3. Vælg Tilføj konto

Vælg Anden

4. Vælg Anden

Vælg Tilføj e-mailkonto

5. Vælg Tilføj e-mailkonto

6. Udfyld felterne med følgende:

1. Navn: Dit navn
  2. E-mail: Din YouSee-mail (f.eks. jensjensen@youmail.dk)
  3. Adgangskode: Den adgangskode du valgte, da du oprettede din YouSee-mail. Hvis du mangler din adgangskode, kan du finde den her.
  4. Beskrivelse: F.eks. YouSee Mail
  5. Vælg Næste
Indtast dine oplysninger

7. Indtast oplysningerne for Server til indgående post:

1. Vælg POP
  2. Navn: Dit navn. E-mail: Din e-mail-adresse. Beskrivelse: F.eks. YouSee Mail.
  3. Indtast følgende:
  • Værtsnavn: pop3.yousee.dk (eller pop3.mail.dk)
  • Værtsnavn (foreningsmail): pop3.foreningsmail.dk
  • Brugernavn: Din YouSee-mail (f.eks. jensjensen@youmail.dk)
  • Adgangskode: Din adgangskode
Server til indgående post

8. Scroll ned og indtast informationerne for Server til udgående post:

1. Værtsnavn: asmtp.yousee.dk (eller asmtp.mail.dk) eller Værtsnavn (foreningsmail): asmtp.foreningsmail.dk. Brugernavn: Din e-mail-adresse. Adgangskode: Din adgangskode.
  2. Vælg Arkiver

Server til udgående post
9. Vælg din e-mailkonto
Vælg din e-mailkonto
10. Under Server til udgående post skal du vælge SMTP
Vælg SMTP
11. Under Primær server skal du vælge asmtp.mail.dk
Vælg asmtp.mail.dk

12. Indtast følgende informationer under Server til udgående post

1. Aktiver Brug SSL
  2. Under Serverport skal du indtaste 587
  3. Vælg OK
Deaktiver Brug SSL

13. Vælg din e-mailkonto

Vælg din e-mailkonto

14. Vælg Avanceret

Vælg Avanceret

15. Scroll ned til Indgående indstillinger

1. Aktiver Brug SSL. Under Serverport skal du indtaste 995.
  2. Tryk på din e-mailkonto
Deaktiver Brug SSL

16. Sørg for, at din e-mailkonto er aktiv, og tryk derefter OK

Din e-mailkonto er nu konfigureret og klar til brug. Genstart din telefon for, at aktivere opsætningen.