Sådan opretter du adgang til YouSee Mail

Du får YouSee Mail som en del af dit abonnement, når du har bredbånd fra YouSee eller YouSee Netbasis. Følg vejledningen for at oprette din adgang til YouSee Mail.

Du skal bruge dit YouSee Login, før du kan lave en e-mail-konto. Har du ikke allerede gjort det, skal du starte med at oprette et YouSee Login.

Sådan opretter du YouSee Mail

1. Først skal du Logge på Selvbetjeningen Mit YouSee

2.Her klikker du på Bredbånd i menuen til venstre.
Vælg Bredbånd på Mit YouSee for at oprette din mail

3. Nu skal du oprette din e-mailadresse:

• Email - her indtaster du det, du vil til at stå før @
  • Domæne - klik i boksen og vælg et af domænenavnene
  • Password - Her skriver du din adgangskode

Klik på Opret for at afslutte og oprette din YouSee Mail.

Indtast dine bruger oplysninger for at oprette din YouSee mail på Selvbetjening

Bemærk, at din adgangskode skal være på minimum 8 tegn og indeholde minimum 2 tal samt store og små bogstaver.

4. Herefter logger du ud af Mit YouSee.

Log ud af mit YouSee når du har oprettet din YouSee Mail

5. Klik så på Mail og log ind med dine nye mail-oplysninger.

Og så er du i gang med din nye YouSee Mail.

Log på din YouSee Webmail efter du har oprettet din YouSee Mail