Hjælp til YouSee Mail

Opsætning af mail på din Android-enhed

Vejledningen herunder viser dig, hvordan du sætter din Android smartphone eller tablet op til at modtage mails fra din YouSee-konto. Bruger du en anden mailudbyder, skal du bruge deres mailserver-oplysninger.

1. Tryk på Indstillinger. (Du skal muligvis trykke på din menu-knap, hvis ikke Indstillinger er på din hjemmeskærm)

2. Tryk på Tilføj konto

3. Tryk på E-mail

4. Tryk på manuel ops.

5. Vælg POP3-konto

7. Her skal du indtaste oplysningerne for udgående server. Du skal udfylde følgende:

Tryk bagefter på Næste

8. Her kan du vælge, hvor ofte din smartphone eller tablet skal hente e-mails. Du kan eksempelvis sige hvert 15. minut

9. Navngiv din e-mail og skrive det navn, du vil have, der skal stå, når du sender en mail fra din mobiltelefon eller tablet.

Din Android-smartphone eller tablet er nu sat op til at modtage e-mails, der bliver sendt til din YouSee-mail

Bemærk, at denne side er også hjælp til dig, der tidligere var kunde hos TDC med TDC mail.