Hjælp til YouSee Mail

Opsæt YouSee Mail på din Huawei-enhed

Vejledningen herunder viser dig, hvordan du sætter din Huawei smartphone eller tablet op til at modtage mails fra din YouSee-konto.

1. Vælg E-mail appen. Vær opmærksom på, at appens placering på telefonen afhænger af model og version af styresystem.

2. Vælg så Andet.

3. Skriv din YouSee-mailadresse ind i det første felt, og din POP3-adgangskode til din mail ind i feltet under. Vær opmærksom på, at POP3-koden er ikke den samme som koden til Mit YouSee.

4.Vælg POP3 eller IMAP, afhængig af hvilken kontotype du vil opsætte. Er du i tvivl, så vælg POP3.

5. Dette er indstillinger for den indgående server. Du skal udfylde følgende:

• Brugernavn: Din YouSee-mailadresse
  • Adgangskode: Din adgangskode, som du valgte, da du oprettede din YouSee-mail. Hvis du ikke kan huske din kode, kan du logge på Mit YouSee og ændre den under Mailindstillinger.
  • POP3-server: pop3.yousee.dk (eller pop3.mail.dk)
  • IMAP-server: imap.yousee.dk
  • Port: 995
  • Sikkerhedstype: SSL/TLS
  • Slet fra server: Aldrig

Når du har udfyldt alle felterne, trykker du på Næste.

6. Efter du er gået længere nedad, skal du nu indtaste oplysninger for den udgående server. Du skal udfylde følgende:

• SMTP-server: asmtp.yousee.dk
  • Port: 587
  • Sikkerhedstype: TLS
  • Kræv indlogning: Skal være slået til
  • Brugernavn: Din YouSee-mailadresse
  • Adgangskode: Den adgangskode, som du valgte, da du oprettede din YouSee mail.

Tryk så på Næste.

7. Nu mangler du kun at angive nogle præferencer.

• Kontrolfrekvens er, hvor tit mail-appen selv tjekker efter nye mails.
  • Underret mig, når der kommer e-mail angiver, om du vil have besked på telefonen, når der tikker en ny mail ind.
  • Synkroniser e-mail fra denne konto – skal være slået til.

Til sidst vælger du Næste. Du er nu klar til at bruge din mail.