Hjælp til YouSee Mail

Manuel opsætning af Outlook 2013

For at sætte din YouSee-mail op med Outlook 2013, skal du starte med at åbne programmet. Herefter skal du blot følge guiden.

Du kan også sætte din mail op ved at bruge vores program Mailsupport, der sætter din mailkonto op automatisk.

1. Tryk på Oplysninger og Kontoindstillinger. Her skal du vælge den øverste, hvor der står Kontoindstillinger... Tilføj og fjern konti, eller rediger eksisterende forbindelsesindstillinger
2. Under fanen Mail skal du trykke på Ny.

3. Markér prikken ud for Manuel konfiguration eller flere servertyper

4. Tryk så Næste nede til højre

5. Markér prikken ud for POP eller IMAP

6. Tryk på Næste nede til højre.

7. I dette vindue skal du udfylde felterne ved at skrive følgende:

• Dit navn: Skriv dit eget navn
  • E-mailadresse: Skriv din YouSee-mail (fx. jensjensen@youmail.com)
  • Kontotype: vælg IMAP eller POP3
  • Server til indgående post:
    Hvis du har valgt IMAP:
    imap.yousee.dk
    Hvis du har valgt POP3:
    pop3.yousee.dk

• Server til udgående post (SMTP): asmtp.yousee.dk
  • Brugernavn: Skriv det brugernavn, du gerne vil bruge til at logge ind. Du kan fx. skrive din e-mailadresse
  • Adgangskode: Skriv den adgangskode, som du valgte, da du oprettede din YouSee-mail. Få hjælp til din adgangskode
  • Sæt et flueben ved Husk adgangskode

Tryk så på Flere indstillinger nede i højre hjørne

8. Vælg fanen Server til udgående post.

• Sæt et flueben ud for Serveren til udgående post (SMTP) kræver godkendelse
  • Markér prikken ud for Brug samme indstillinger som på serveren til indgående post

Herefter trykker du på fanebladet Avanceret

9. Vælg fanen Avanceret. Herunder skal du udfylde følgende:

• Server til indgående post (POP3): 995
  • Sæt et flueben ved Denne server kræver en krypteret forbindelse (SSL)
  • Server til udgående post (SMTP): 587
  • Vælg TLS (STARTTLS) ud for Brug følgende type krypteret forbindelse

Tryk OK nede i højre hjørne

Bemærk, at du skal bruge specifikke serveroplysninger, hvis du har YouSee Bredbånd gennem din bolig- eller antenneforening. Dem finder du under Serveroplysninger til YouSee Mail.

10. Tryk på Udfør nede i højre hjørne

Din YouSee-mail er nu sat op til at virke med Outlook 2013.

Bemærk, at denne side er også hjælp til dig, der tidligere var kunde hos TDC med TDC mail