Opsætning af mail på pc og mobil

Når du skal opsætte din YouSee Mail, skal du først vælge den enhed, du ønsker at opsætte din e-mail til.

Bemærk, vi yder ikke telefonisk support på e-mail-programmer, kun på webmail

Få hjælp til opsætning af din TDC Mail på pc

PC

Få opsat YouSee Mail automatisk til pc med YouSee Mailsupport. Tryk på Vælg og vælg dit e-mail-program for at få en manuel vejledning.

Vælg
Vælg mac, hvis du ønsker at opsætte din TDC Mail på et e-mail-program i mac

Mac

Få hjælp til at opsætte YouSee Mail på Mac. Klik på Vælg og vælg dit e-mail-program.

Vælg
Ønsker du at opsætte din TDC Mail på mobil, har vi lavet en trin for trin-vejledning til dig

Mobil & tablet

Få hjælp til at opsætte YouSee Mail på din mobiltelefon. Klik på Vælg og vælg din mobil.

Vælg