Hjælp til YouSee Mail

Manuel opsætning af Outlook 2013

Har du problemer med at afsende mails? Din server til udgående post  kan være indstillet forkert. Står den til fx 25 skal det rettes til 587. Ellers kan du ikke sende mails. Se punkt 9 i denne vejledning.

1. Tryk på Oplysninger og Kontoindstillinger. Her skal du vælge den øverste, hvor der står Kontoindstillinger... Tilføj og fjern konti, eller rediger eksisterende forbindelsesindstillinger

Tryk på Oplysninger og kontoindstillinger

2. Under fanen Mail skal du trykke på Ny.

Under fanen mail, tryk på ny

3. Markér prikken ud for Manuel konfiguration eller flere servertyper

4. Tryk så Næste nede til højre

Sæt flueben ved Manuel konfiguration og tryk på næste

5. Markér prikken ud for POP eller IMAP

6. Tryk på Næste nede til højre.

Marker POP eller IMAP og tryk næste

7. I dette vindue skal du udfylde felterne ved at skrive følgende:

• Dit navn: Skriv dit eget navn
  • E-mailadresse: Skriv din YouSee-mail (fx. jensjensen@youmail.com)
  • Kontotype: vælg POP3
  • Server til indgående post: pop3.mail.dk (eller pop3.yousee.dk)
  • Server til udgående post (SMTP): asmtp.mail.dk (eller asmtp.yousee.dk)
  • Brugernavn: Skriv det brugernavn, du gerne vil bruge til at logge ind. Du kan fx. skrive din e-mailadresse
  • Adgangskode: Skriv den adgangskode, som du valgte, da du oprettede din YouSee-mail Få hjælp til din adgangskode
  • Sæt et flueben ved Husk adgangskode

Tryk så på Flere indstillinger nede i højre hjørne

Billede af, du skal vælge Flere indstillinger til opsætning af Outlook 13 hos YouSee

8. Vælg fanen Server til udgående post.

• Sæt et flueben ud for Serveren til udgående post (SMTP) kræver godkendelse
  • Markér prikken ud for Brug samme indstillinger som på serveren til indgående post

Herefter trykker du på fanebladet Avanceret

Billede af, du skal vælge Avanceret til opsætning af Outlook 13 hos YouSee

9. Vælg fanen Avanceret. Herunder skal du udfylde følgende:

• Server til indgående post (POP3): 995
  • Sæt et flueben ved Denne server kræver en krypteret forbindelse (SSL)
  • Server til udgående post (SMTP): 587
  • Vælg TLS (STARTTLS) ud for Brug følgende type krypteret forbindelse

Tryk OK nede i højre hjørne

Bemærk, at du skal bruge specifikke serveroplysninger, hvis du har YouSee Bredbånd gennem din bolig- eller antenneforening. Dem finder du under Serveroplysninger til YouSee Mail.

10. Tryk på Udfør nede i højre hjørne

Tryk udfør

Din YouSee-mail er nu sat op til at virke med Outlook 2013.

Bemærk, at denne side er også hjælp til dig, der tidligere var kunde hos TDC med TDC mail.