Sådan redigerer du din YouSee Mail konto på Huawei-enheder

Vejledningen herunder viser dig, hvordan du redigerer din YouSee-mail, når den allerede er sat op på din Huawei smartphone eller tablet.

1. Vælg E-mail appen. Vær opmærksom på, at appens placering på telefonen afhænger af model og version af styresystem.

2. Tryk på valgmuligheden Mere, som er indikeret med tre prikker.

3. Tryk på valgmuligheden Indstillinger.

4. Find menupunktet Konti, og vælg den mail, du vil redigere.
5. Scroll ned, indtil du finder menupunktet Serverindstillinger. Her skal du vælge Indgående indstillinger.

6. Dette er indstillinger for den indgående server. Du skal udfylde følgende:

• Brugernavn: Din YouSee-mailadresse
  • Adgangskode: Din adgangskode, som du valgte, da du oprettede din YouSee-mail. Hvis du ikke kan huske din kode, kan du logge på Mit YouSee og ændre den under Mailindstillinger.
  • POP3-server: pop3.yousee.dk (eller pop3.mail.dk)
  • IMAP-server: imap.yousee.dk
  • Port: 995
  • Sikkerhedstype: SSL/TLS
  • Slet fra server: Aldrig

Når du har udfyldt alle felterne, trykker du på Udført.

7. Nu skal du vælge Udgående indstillinger.

8. Her skal du udfylde følgende:

• SMTP-server: asmtp.yousee.dk
  • IMAP-server: asmtp.yousee.dk
  • Port: 587
  • Sikkerhedstype: TLS
  • Kræv indlogning: Skal være slået til
  • Brugernavn: Din YouSee-mailadresse
  • Adgangskode: Den adgangskode, som du valgte, da du oprettede din YouSee mail.

Tryk så på Udført.

9. Du er nu kommet tilbage til menuen for indstillinger, og mailen er klar til brug. Du vender tilbage til hovedmenuen ved at klikke på pilen i venstre hjørne.