Hjælp til YouSee Mail

Rediger din YouSee mailkonto på Samsung-enheder

Her kan du se, hvordan du redigerer din YouSee-mail, når den allerede er sat op på din Samsung smartphone eller tablet.

1. Vælg først mappen, hvor e-mail appen ligger. Der kan være lidt forskel på, hvor mappen ligger, og hvad den hedder, alt efter hvilken version af styresystemet, du har.

2. Nu åbner du mappen, som hedder E-mail.

3. Tryk på de tre vandrette streger øverst i venstre hjørne for at få menuen frem.

4. Tryk på tandhjul-ikonet i højre hjørne af menuen for at tilgå indstillingerne for mail.

5. Øverst under Indstillinger vil du under Konti finde din mailkonto. Tryk på din YouSee-mailadresse.

6. Du skal nu gå ned til fanen Avancerede Indstillinger og trykke på Serverindstillinger.

7. Start med at sikre dig, at din adgangskode er indtastet korrekt. Kan du ikke huske koden, kan du nulstille den på Mit YouSee. Her er en forklaring på, hvad du skal indtaste i felterne:

• Adgangskode: koden til din YouSee mail
  • POP3-server: pop3.yousee.dk
  • IMAP-server: imap.yousee.dk
  • Sikkerhedstype: SSL
  • Port: 995
  • Slet automatisk fra telefon: Aldrig

Når du har været alle felterne igennem, trykker du på Udført.

8. Til sidst skal du indtaste oplysninger for den udgående server. Du skal udfylde følgende:

• SMTP-server: asmtp.yousee.dk
  • SMTP-server IMAP: asmtp.yousee.dk
  • Sikkerhedstype: TLS
  • Port: 587
  • Kræv godkendelse for at sende e-mails: Skal være slået til
  • Brugernavn: Din YouSee mailadresse
  • Adgangskode: Koden til din YouSee mail

Tak for hjælpen

Vælg styresystem