Hvad er serveroplysningerne til min YouSee mail?

Vi vil så gerne hjælpe - så her får du de oplysninger, du skal bruge. Driller opsætningen på din PC eller MAC alligevel, er det kun udbyderen af dit mailprogram, som kan hjælpe dig videre. Vi anbefaler altid, at du bruger Yousee Webmail - den er kun ét klik væk.

Her er de oplysninger, du skal bruge, hvis du vil opsætte din YouSee mail på mobil, tablet eller fx i Outlook.

Indgående postserver:

• POP3-server: pop3.yousee.dk eller pop3.mail.dk

• IMAP-server: imap.yousee.dk eller imap.mail.dk

Standardport

• POP3-server: 995

• IMAP-server: 993

Brugernavn

• Din YouSee mailadresse (fx jensjensen@youmail.dk)

Adgangskode

Du skal sætte flueben ved Min server kræver godkendelse (SSL).

Udgående postserver (SMTP)

• asmtp.yousee.dk eller asmtp.mail.dk

Standardport

• 587 - SSL (STARTTLS)

eller

• 465 - SSL (STARTTLS)

Brugernavn

• Din YouSee mailadresse (fx jensjensen@youmail.dk)

Adgangskode

Du skal (i de fleste tilfælde) sætte flueben ved Serveren til udgående post (SMTP) kræver godkendelse