Hjælp til YouSee Mail

Manuel opsætning af Outlook 2016 til foreninger

For at sætte din YouSee-mail op med Outlook 2016 skal du starte med at åbne programmet. Herefter skal du blot følge guiden.

Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at bruge vores program Mailsupport, til at sætte din mailkonto op automatisk i Outlook 2016.

1. Tryk på Oplysninger.

Her skal du vælge den øverste, hvor der står Kontoindstillinger... Tilføj og fjern konti, eller rediger eksisterende forbindelsesindstillinger

2. Under fanen Mail skal du trykke på Ny.

3. Markér prikken ud for Manuel konfiguration eller flere servertyper

4. Tryk så Næste nede til højre

5. Markér prikken ud for POP eller IMAP

6. Tryk på Næste nede til højre.

7. I dette vindue skal du udfylde felterne ved at skrive følgende:

• Dit navn: Skriv dit eget navn
  • E-mailadresse: Skriv din foreningsmail (fx. jensjensen@foreningsmail.dk)
  • Kontotype: vælg POP3
  • Server til indgående post: pop3.foreningsmail.dk
  • Server til udgående post (SMTP): asmtp.foreningsmail.dk
  • Brugernavn: Her indtaster du din mailadresse.
  • Adgangskode: Skriv den adgangskode, som du valgte, da du oprettede din foreningsmail
  • Sæt et flueben ved Husk adgangskode

Tryk så på Næste nede i højre hjørne

8. Vælg fanen Server til udgående post.

• Sæt et flueben ud for Serveren til udgående post (SMTP) kræver godkendelse
  • Markér prikken ud for Brug samme indstillinger som på serveren til indgående post

Tryk på OK

9. Vælg fanen Avanceret. Herunder skal du udfylde følgende:

• Server til indgående post (POP3): 995
  • Sæt et flueben ved Denne server kræver en krypteret forbindelse (SSL)
  • Server til udgående post (SMTP): 587
  • Vælg TLS (STARTTLS) ud for Brug følgende type krypteret forbindelse

Tryk OK nede i højre hjørne

10. Tryk på Udfør nede i højre hjørne

Din YouSee-foreningsmail er nu sat op til at virke med Outlook 2016.

Vi har desværre ingen support på Microsoft’s Outlook programmer eller Apple Mail og må henvise til yderligere support fra Microsoft tlf. 82 33 31 00 eller Apple på tlf. 70 10 20 07.

Vi har desværre heller ikke yderligere support på opsætning af mail på mobile enheder, kontakt evt. producent af enheden.