Hjælp til YouSee Mail

Spørgsmål og svar om foreningsmail

Hvordan logger jeg ind på min webmail?

Du logger ind på din nye loginside webmail.yousee.dk. Inden opgraderingen modtog du en mail, hvor du kan se, hvilke loginoplysninger du skal bruge på den nye loginside.

Jeg kommer ikke videre fra min mailkontooversigt. Hvad gør jeg?

Prøv at skifte adgangskoden til dit mailprogram. Som en sikkerhed bliver din webmail nemlig spærret, når du bruger din mail via et mailprogram, hvor adgangskoden er udløbet.

Sådan gør du:

1. Log ind på Mit YouSee via dette link, og skift koden til dit mailprogram.
  2. Åbn dit mailprogram, og tast din kode i det pop op-vindue, der kommer frem.
  3. Vent 10 minutter.
  4. Nu kan du igen logge på din webmail.

Husk at taste den nye kode i alle de mailprogrammer, du bruger.

Vil du kun bruge webmail fremover? Så kan du i stedet vælge at slette din mailkonto fra mailprogrammet. Så vil du igen kunne logge på din webmail.
I de fleste mailprogrammer sletter du mailkontoen i den menu, hvor du kan lave indstillinger. Men det afhænger af, hvilken enhed du bruger. På en iPhone skal du fx kigge under ’Indstillinger’ og ’Adgangskoder & konti’.

Jeg kan ikke logge ind på mit mailprogram, fx Outlook – hvad gør jeg?

Prøv at skifte koden til dit mailprogram – tit løser det problemet.

• Har du et login til Mit YouSee, kan du skifte koden til dit mailprogram dér. Se her, hvordan du gør.
  • Har du ikke et login til Mit YouSee, kan du få en ny kode til dit mailprogram ved at skrive til os. På hverdage mellem kl. 8 og 15, kan du chatte med os via chatikonet nederst på siden. Er det uden for vores åbningstid, kan du også sende os en mail. Send en mail til os.

Mister jeg nogle mails, mailadresser eller lignende?

Nej, du beholder alle dine mails og mailadresser. Og alle dine mails bliver i de mapper, du har lagt dem i. De mails, du tidligere har lagt i papirkurven, bliver dog slettet permanent.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på vores chat. Du finder chatikonet nederst på siden alle hverdage kl. 8-15.