Hjælp til YouSee Mail

Der er sat et loft for, hvor mange gange du kan indtaste forkert adgangskode, før der kortvarig bliver spærret for, at du kan forsøge at logge på igen.

Indtaster du koden forkert 3 gange, skal du vente i 10 minutter, før du kan forsøge at logge ind igen.

Så selvom du indtaster den rigtige kode ved 4. forsøg, er der stadig spærret for adgang de næste 10 minutter.

Grunden er blandt andet, at andre ikke bare skal kunne gætte løs på, hvilken adgangskode du har på din mail, og dermed måske få adgang til din indbakke.
Det kan fx være hackere, der har sat automatiserede robotter til uhæmmet at indtaste adgangskoder, for at kunne logge på andre brugeres mail og få adgang til personfølsomme data.

Her kan du se, hvordan du skifter din adgangkode.