Hjælp til YouSee Mail

Hvorfor modtager jeg ikke mails på min webmail?

Du kan ikke modtage mails, hvis du har opbrugt de 2 GB lagerplads, der er til rådighed i din webmail.
Du modtaget en mail med emnet Your mailbox is over the high watermark, når de 2 GB er opbrugt. Du kan frigøre noget lagerplads sådan her:

• Slet nogle mails i din webmail.
  • Hent dine mails ned på fx din pc, hvis du bruger et mailprogram som fx Outlook.
  • Slet mails, der ligger i mapperne Kladder, Sendt, Spam og Papirkurv. Det kan frigøre meget plads.
  • Slet oftere mails, du alligevel ikke har behov for at gemme.

Mails bliver returneret til afsenderen, når de bliver sendt til mig

Det skyldes ofte manglende plads. Det kan også skyldes, at de mails, der bliver sendt til dig er for store.
Du kan ændre indstillinger på maksimal størrelse af mails – dog kan en mail højest fylde 40 MB.

1. Gå til Indstillinger.
  2. Klik på Egenskaber.
  3. Under Max str på mails kan du sætte indstillingen til de maksimale 40 MB for modtagne mails.
Egenskaber for YouSee webmail

Måske gemmes dine mails dobbelt

Bruger du et mailprogram som fx Outlook eller anden, skal du undersøge om programmet gemmer en kopi af dine mails på serveren. Det optager unødig plads på din webmail.
Så denne funktion skal du slå fra.
Det gøres fx sådan i Outlook.

1. Åbn dit mailprogram
  2. Klik på Egenskaber under Indstillinger.
  3. Klik på Avanceret.
  4. Fjern fluebenet i Gem en kopi af meddelelser på serveren.
Er Gem en kopi af meddelelser på serveren markeret, gemmes dine e-mails både på din enhed og i din YouSee Webmail

Nu gemmes dine mails ikke længere på serveren til din webmail. Men lagres i stedet for lokalt på din pc. Og du frigør plads til at modtage flere mails.

Virker din Webmail stadig ikke?

Oplever du stadig, at din Webmail er tom, kan det være, at du allerede har hentet mailen til din pc, mobil eller tablet. Kan du ikke finde mailen, så bed afsenderen om at sende den igen.

Kan du stadig ikke se den, bed vedkommende om at reducere størrelsen af mailen ved for eksempel at pakke filen/filerne eller opdele mailen i flere mindre mails.