Hjælp til YouSee Mail

Systemkrav for at kunne tilgå webmail

For at logge på webmail, skal du have cookies tilladt. Desuden er det ikke alle kombinationer af operativsystemer og internetbrowsere, som supporteres af webmailen. Følgende kombinationer virker, men andre kombinationer kan også virke.

Hvis du har Windows XP med de nødvendige sikkerhedsopdateringer, Windows Vista, Windows 7 eller Windows 8, kan du bruge en af følgende browsere:

• Internet Explorer 8.0 eller nyere
  • Internet Explorer 8.X for Windows XP
  • Internet Explorer 9.X for Windows Vista / Windows 7
  • Internet Explorer 10.X for Windows 8
  • Firefox
  • Safari
  • Google Chrome

Hvis du har Mac OS X 10.5, 10.6, 10.7 eller 10.8, kan du bruge en af følgende browsere:

• Firefox
  • Safari
  • Google Chrome

Hvis du bruger Linux, kan du bruge:

• Firefox
  • Google Chrome

https://supportdetails.com kan du se dine browser-oplysninger.