Hjælp til YouSee Mail

Adgang til din YouSee Mail

Får du ikke automatisk adgang til din YouSee Mail, når du logger på Webmail, skal du selv tilføje den.

Sådan gør du

2. Så klikker du på Mailindstillinger i menuen til venstre.

Scroll ned til afsnittet Manglende funktioner? Klik herefter på linket i teksten.

4.Under Indtast din mailadresse og password udfylder du følgende:

1. Dit YouSee Brugernavn: Det er det samme brugernavn, som når du logger ind på MitYouSee.
  2. Dit POP3 brugernavn: Dit POP3 brugernavn er din mailadresse.
  3. Dit POP3 kodeord: Hvis ikke du kan huske dit POP3 kodeord, kan du finde det her.
  4. Klik herefter på Tilknyt

5. Din YouSee e-mail er nu tilføjet dit YouSee Login Klik på Tilbage til Mit login

6. Før du kan bruge YouSee Webmail, skal du logge ud af Mit YouSee.

7. Log på Mit YouSee med dit YouSee Login igen.

Du kan logge ind på din Web-mail uanset, hvor du er, så længe du har adgang til internettet.