Hjælp til YouSee Mail

Få vist billeder, der er sendt med i mails

Modtager du mails,  hvor du ikke får vist billederne automatisk? Det kan du nemt ændre.

Vil du bare have vist billederne én gang, så klik på Vis billeder i en gule bjælke i toppen.

Vil du godkende, at billeder altid bliver vist fra denne afsender eller maildomæne?

• Klik på maildomænet som fx gmail.com.
  • Eller klik på selve mailadressen.

Efterfølgende kan du finde godkendte domæner under Betroede adresse i Indstillinger.

Her kan du også tilføje flere domæner.

Vil du på forhånd godkende, at der bliver vist billeder i alle de mails du modtager?

• Klik på Indstillinger.
  • Klik på Mail i menuen til venstre.
  • Sæt flueben ud for Billeder.