Hjælp til YouSee Mail

Få vist billeder, der er sendt med i mails

Modtager du mails,  hvor du ikke får vist billederne automatisk? Det kan du nemt ændre.

Vil du bare have vist billederne én gang, så klik på Vis billeder i en gule bjælke i toppen.

Vil du godkende, at billeder altid bliver vist fra denne afsender eller maildomæne?

• Klik på maildomænet som fx gmail.com.
  • Eller klik på selve mailadressen.

Efterfølgende kan du finde de godkendte domæner og mails under Indstillinger.

Her kan du også tilføje flere domæner.

Vil du på forhånd godkende, at der bliver vist billeder i alle de mails du modtager?

• Klik på Indstillinger.
  • Klik på Mail i menuen til venstre.
  • Sæt flueben ud for Billeder.