Til dig med YouSee Tv via telefonstikket

Nu får du en ny tv-kanal – og vi ændrer lidt på kanalrækkefølgen.

Læs om  YouSee's egen underholdningskanal Xee. Den er til alle med tv fra YouSee.

Xee — din nye tv-kanal er klar

Xee er en dansk underholdningskanal. Her finder du et unikt mix af originale danske programmer og amerikanske kvalitetsserier. Både inden for drama, action, comedy og meget mere.

Xee er et samarbejde mellem YouSee og Hollywoodstudiet FOX, og kanalen har rettigheder til en lang række serier og programmer, som du ikke kan se andre steder. Der er desuden løbende danmarkspremiere på nogle af verdens største serier og nyeste sæsoner.

Udover at være en tv-kanal kan du også streame alt indholdet fra Xee, når det passer dig. Og når du streamer, er der endda endnu mere underholdning at vælge imellem. Kanalen er en del af Grundpakken og kan ses af alle med YouSee Tv.

Læs mere om Xee

Vi ændrer lidt på kanalrækkefølgen

Den 14. januar 2019 ændrer vi også lidt på kanalrækkefølgen. Det sker automatisk. Men det kan være, du skal genstarte din tv-boks, for at få den nye kanalrækkefølge.

Har du lavet en kanalsortering, og driller rækkefølgen efter ændringen? Så anbefaler vi, at du først skifter  til standardrækkefølgen og derefter laver din egen sortering igen.

Sådan ændrer du kanalrækkefølge

Disse kanaler får en ny kanalplads

Kanal  Ny kanalplads
TV 2
TV3
Xee
DR 2  19
DR 3  20
DR K  21
MTV  24

Hent ny kanaloversigt

Har du brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at ringe til os på 70 70 49 19. Vi sidder klar ved telefonerne mandag-fredag kl. 8.00-20.00 og weekend og helligdage kl. 10.00-20.00