Til dig med YouSee Tv via tv-boks (Humax)

Nu får du en ny tv-kanal - og vi ændrer lidt på kanalrækkefølgen.

Læs om  YouSee's egen underholdningskanal Xee. Den er til alle med tv fra YouSee.

Xee — din nye tv-kanal er klar

Xee er en dansk underholdningskanal. Her finder du et unikt mix af originale danske programmer og amerikanske kvalitetsserier. Både inden for drama, action, comedy og meget mere.

Xee er et samarbejde mellem YouSee og Hollywoodstudiet FOX, og kanalen har rettigheder til en lang række serier og programmer, som du ikke kan se andre steder. Der er desuden løbende danmarkspremiere på nogle af verdens største serier og nyeste sæsoner.

Udover at være en tv-kanal kan du også streame alt indholdet fra Xee, når det passer dig. Og når du streamer, er der endda endnu mere underholdning at vælge imellem. Kanalen er en del af Grundpakken og kan ses af alle med YouSee Tv.

Læs mere om Xee

Vi ændrer lidt i kanalrækkefølgen

I perioden januar og februar 2019 ændrer vi rækkefølgen for enkelte kanaler.

Har du lavet din egen kanalsortering, beholder dine kanaler den samme rækkefølge.

Har du ikke ændret på standardrækkefølgen, vil nogle kanaler få en ny placering.

Disse kanaler skifter plads

• TV 2
  • TV3
  • Xee
  • DR2
  • DR3
  • MTV

Hvornår sker det hos mig?

På Driftsinformation kan du se, hvilken dato kanalrækkefølgen bliver ændret hos dig.

1. Gå til Driftsinformation og indtast din adresse.
  2. Klik på Fremtidige
  3. Klik på Tv, og find datoen for den nye kanalrækkefølge.
Klik på fremtidige for at se, hvornår du får din nye tv-kanal

Du ser den nye rækkefølge ved at trykke to gange på      Tv-guide på fjernbetjeningen til din tv-boks.

Her står kanalrækkefølgen i venstre side.

Du kan sortere dine kanaler, så de ligger i en rækkefølge, du selv bestemmer.

Sådan laver du en kanalsortering

Har du også et tv uden tv-boks?

Har du et tv, der ikke er sat til en tv-boks, kan du finde hjælp til det tv her.

Har du brug for hjælp?
Hvis du har spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at ringe til os på 70 70 40 19. Vi sidder klar ved telefonerne mandag-fredag kl. 8.00-20.00 og weekend og helligdage kl. 10.00-20.00