Til dig med YouSee Tv uden tv-boks

Nu får du en ny tv-kanal – og vi ændrer lidt på kanalrækkefølgen.

Læs om  YouSee's egen underholdningskanal Xee. Den er til alle med tv fra YouSee.

Xee — din nye tv-kanal er klar

Xee er en dansk underholdningskanal. Her finder du et unikt mix af originale danske programmer og amerikanske kvalitetsserier. Både inden for drama, action, comedy og meget mere.

Xee er et samarbejde mellem YouSee og Hollywoodstudiet FOX, og kanalen har rettigheder til en lang række serier og programmer, som du ikke kan se andre steder. Der er desuden løbende danmarkspremiere på nogle af verdens største serier og nyeste sæsoner.

Udover at være en tv-kanal kan du også streame alt indholdet fra Xee, når det passer dig. Og når du streamer, er der endda endnu mere underholdning at vælge imellem. Kanalen er en del af Grundpakken og kan ses af alle med YouSee Tv.

Læs mere om Xee

Vi ændrer lidt på kanalrækkefølgen

I perioden 14. januar til 18. februar 2019 får nogle af dine kanaler en ny placering.

En del tv'er finder selv den nye rækkefølge, når du slukket og tænder tv'et. Men mangler kanalerne pludselig hos dig, skal du genindlæse dine tv-kanaler.

Genindlæs dine tv-kanaler

Hvornår sker det hos mig?

På Driftsinformation kan du se, hvilken dato kanalrækkefølgen bliver ændret hos dig.

1. Gå til Driftsinformation og indtast din adresse.
  2. Klik på Fremtidige
  3. Klik på Tv, og find datoen for den nye kanalrækkefølge.
Klik på fremtidige for at se, hvornår du får din nye tv-kanal

Disse kanaler skifter plads

Kanal  Ny kanalplads
TV 2
TV3
Xee
DR 2  19
DR 3  20
DR K  21
MTV  24

Hent ny kanaloversigt

Har du brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at ringe til os på 70 70 40 19. Vi sidder klar ved telefonerne mandag-fredag kl. 8.00-20.00 og weekend og helligdage kl. 10.00-20.00