Glæd dig til masser af nyheder

Der er masser af nyt på vej til dig – både i de kommende måneder og i 2019. Glæd dig til endnu flere muligheder, nye tv-oplevelser og en forbindelse, der bliver bedre og bedre.

Vi lancerer vores helt egen tv-kanal

Vi er stolte af at kunne præsentere Danmarks nye tv-kanal. I samarbejde med 21st Century Fox lancerer vi en helt ny tv-kanal i løbet af januar 2019. Kanalen bliver automatisk en del af din Grundpakke.

Her kan du blandt andet serier, der modtog mere end 80 Emmy-nomineringer i år, og nye danske underholdningsprogrammer, som er produceret af YouSee.

Kanalen kommer til at ligge på en fast kanalplads, ligesom dine andre tv-kanaler. Du kan også streame alt indholdet på tv.yousee.dk eller via YouSee Tv & Film-appen. Så kan du se det, når det passer dig.

Byd velkommen til 2 nye streamingtjenester

Du skal selvfølgelig have det bedste udvalg af streamingtjenester. Derfor føjer vi snart to nye streamingtjenester til Bland Selv-universet. Det giver dig samlet set 10 streamingtjenester og 50 tv-kanaler at vælge imellem, hvis du har et Bland Selv-abonnement hos os.

Vi kan allerede nu løfte sløret for en af de nye tjenester:

Den ene er  FOX+ hvor du får mere end 40 serier og over 2500 timers underholdning. FOX+ er fx størst inden for animerede komedieserier og giver dig alt det bedste fra 21th Century Fox.

Den anden streamingtjeneste kommer fra Nordisk Film i slutningen af november. Vi kan endnu ikke afsløre mere – men opdaterer siden her, så snart der er nyt.
Har du endnu ikke Bland Selv? Så prøv at blande en pakke online, og find ud af, om du har brug for 10, 20 eller 36 point.

Prøv at blande

Nu kan du også se tv via Apple TV

Et helt nyt samarbejde med Apple betyder, at du nu kan se YouSee Tv direkte via dit Apple TV 4. Find YouSee Tv & Film-appen i hovedmenuen, og navigér hurtigt og nemt rundt i din tv-pakke. Det er supersmart, hvis du kan lide at se tv via din store skærm.

Du kan også se YouSee Tv via Chromecast, Android Tv, LG smart-tv, Samsung smart-tv og YouSee Tv-boksen.

Se, hvordan du kommer i gang

Vi forbedrer internetforbindelsen i Danmark

Vi er Danmarks største udbyder af bredbånd, og det er vigtigt for os, at vi altid kan tilbyde den hurtigste og mest stabile forbindelse.

Derfor er vi glade for at kunne fortælle, at vi i 2018 har givet bedre bredbånd til over 860.000 danske hjem. I 2019 fortsætter vi med at forbedre forbindelsen rundt om i Danmark, så endnu flere kan få en forbindelse, der matcher fremtidens stigende behov for fart.

Læs mere om opgraderingen

Få YouSee Mail, hvis du har YouSee Bredbånd

Hvis du har YouSee Bredbånd, kan du oprette en mailkonto hos os til 0 kr.

Med YouSee Mail er du godt beskyttet. Vores sikkerhedscenter fanger nemlig mere end 700 mio. spammails hver måned. Det svarer til, at vi blokerer 23 spammails om dagen –  inden de rammer din indbakke.

Opret YouSee Mail