Hjælp til Mobil og Mobilt Bredbånd



Gebyrer og engangsbetalinger

Her ser du en liste med priser på de forskellige gebyrer og engangsbetalinger, du kan stifte bekendtskab med i forbindelse med dit mobil-abonnement.

 

Gebyr

Pris i kr.

Automatisk Kortbetaling 0
Betalingsservice (Nets) 9,75
Manuel betaling (girokort) 49
Rykkergebyr 100
Genåbning af abonnement 200
Genåbning efter tyverispærring 99
Gentegningsgebyr 99
Videoopkald* 2 kr./minut

*Du betaler kun minuttakst for videoopkald, hvis du bruger det videoikon, der er ved siden af dine kontakter. Ringer du via Facetime, Skype eller Messenger, bruger du bare af din inkluderede data.

Engangsbetalinger

Pris i kr.

Nyt simkort 99
Nummerændring 99
Teknikerinstallation af Mobilt Bredbåndsantenne 995 
Overtagelse/Ejerskifte 0

Del din mening med os

Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores sider. Hvad synes du?

Karakterer tilbage

Tak for hjælpen