Sådan får du mere data til rejsen

Rejsedata tillægspakker

Med en Rejsedata tillægspakke kan du bruge din data på mobilen eller din tablet i en række lande udenfor EU.

Du kan vælge mellem 2 Rejsedata tillægspakker:

• Rejsedata World – 1 GB data i 12 lande – Pris 199,-/pakke
  • Rejsedata Grønland – 1 GB data i Grønland – Pris 199,-/pakke

Datapakken gælder i 30 dage fra du tager den i brug, og bliver først aktiveret, når du får dataadgang i et af de inkluderede lande.

Du kan tilmelde/afmelde datapakken på Mit YouSee eller på Mit YouSee appen. Du kan også ringe til kundeservice, eller gå i din lokale YouSee butik.

Værd at vide om Rejsedata World

Disse lande er inkluderet i Rejsedata World:
Tyrkiet, Thailand, USA, Canada, Færøerne, Australien, New Zealand, Japan, Malaysia, Hongkong, Kina og Singapore

Du skal være tilmeldt pakken og have et YouSee mobilabonnement, inden du tager afsted på ferien. Du kan ikke tilmelde dig pakken, hvis du har Roaming World inkluderet i dit abonnement.

Værd at vide om Rejsedata Grønland

Du skal være tilmeldt pakken og have et YouSee mobilabonnement, inden du tager afsted til Grønland.
Du kan ikke tilmelde dig pakken, hvis du har Rejsedata i 8 lande 200 MB (tidligere produkt) i dit abonnement.